Schilderwerken Leuven

Leuven, een prachtige stad die veel te bieden heeft voor jong en oud!
Leuven heeft veel cultuur, geschiedenis en vooral nog heel veel mooie architecturale gebouwen… 
een inspiratie bron voor ons als schilders!
Er is veel concurrentie in de schildersbranche… maar we hebben het genoegen gehad om al meerdere keren in Leuven te schilderen, in moderne maar ook enkele oude herenhuizen.
Alles wordt strakker en eenvoudiger. Hoewel hoge plafonds, beladen met moulures en aanwezigheid van stoelplinten, enorm hoge vloerplinten, … echt wel mooi zijn.Als je als schilder in zo’n Leuvense panden schilderwerken mag uitvoeren is dat altijd een extra plus punt, omdat je dit zelf ook waardeert.Wij  als schilder, proberen steeds de juiste keuzes te maken qua kleur in iemands interieur zodat alles in harmonie is en dat de  juiste dingen in kaart gebracht worden.Mensen die in regio Leuven wonen, die schilders zoeken moeten zeker niet twijfelen om ons te contacteren.Vele denken “een schilder is een schilder” maar dat is niet zo.Er zijn veel verschillen in schilders.Wij kunnen oprecht zeggen dat als u schilderwerken laten verrichten door schilders van Soul Deco, dat jullie er zeker van mogen zijn  dat alles wordt uitgevoerd zoals het hoort!
Wij zijn schilders met ervaring en hebben passie voor ons vak.Klanten informeren en adviseren is een grote troef bij Soul Deco bvba.Alles wordt uitgebreid besproken met de klant, datums voor de uit te voeren schilderwerken wordt gerespecteerd, bij de start van de schilderwerken wordt alles netjes afgedekt, wij gebruiken enkel kwalitatieve materialen, alles wordt terug netjes achtergelaten. Als er na de schilderwerken toch eens iets gebeurt in jullie interieur zoals bij een verhuis van meubelen en er is kleine schade of retouche, dan komen wij dit  voor u terug in orde brengen.
Leuven is een regio waar we in de toekomst graag meer en meer schilderwerken willen uitvoeren dus aarzel niet om ons te contacteren.